boligsalg-lollandfalster.dk: Bolig på Lolland Falster

Bolig på Lolland Falster

Om Lolland Falster

Som det forlyder af navnet Lolland-falster er det en samlet betegnelse for de to øer Lolland og Falster, der ofte behandles under ét. I lokale folkemunde omtales området dog fortsat som "smålandende".

Siden den ældste inddeling af Danmark tilbage i 1200 talllet og frem til 1803 har området rent administrativt hørt sammen med Fyn. Først i 1970 ved kommunalreformen blev Lolland-Falster kædet sammen med Sjælland, men det tidligere tilhørsforhold skinner fortsat igennem i dialekten i egnen.

 

 Værd at besøge på Lolland Falster:

- Lalandia

- Knuthenborg Safaripark

- Frilandsmuseet

- Fejø

- Krokodille zoo

 

Lolland Falsters geografi:

Lolland og Falster forbindes ved guldborgstunnelen samt broene Nykøbing og Guldborg. Der er forbindelser til havs fra, fra Rødby til Puttgarden, Tårs til Spodsbjerg samt færgeruter fra Lolland til Askø, Fejø og Femø.

 

Links om Lolland Falster

Om Lolland Falster på Wikipedia

Link til Lolland Kommune

Kort over Lolland Falster 

Søg bolig på Lolland Falster 

Søger du bolig?

Som bolig-søgende kan du få information om alle de byer og bydele der er relevante for dig. Klik på det område du søger for at læse mere om området, og du finder nyttig viden som er relevant uanset hvilken type bolig du søger - ejerbolig, andelsbolig eller lejebolig - hus/villa/rækkehus, lejlighed, værelse eller fritidshus/sommerhus.